Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

Tooky Toy :: ΠΑΖΛ ΑΡΙΘΜΟΙ

TL496
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι παζλ με αριθμούς που δίνει τη δυνατότητα στο παιδί να μάθει τους αριθμούς με έξυπνο και διασκεδαστικό τρόπο μέσω του παζλ.

Το παιχνίδι αποτελείται αφενός από 10 στρογγυλά κομμάτια παζλ που απεικονίζουν τον αριθμό και την ποσότητά του μέσα από παιδική εικονογράφηση ζώων και αφετέρου από αριθμούς από το 1 έως το 10 με ωραία χρώματα. Επίσης, επάνω στα κομμάτια του παζλ είναι σχεδιασμένος ο αριθμός με βελάκια για κατευθύνουν το παιδί να σχηματίσει τον αριθμό και να μάθει τον τρόπο γραφής του.


Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως τέτοιου είδους παιχνίδια αναπτύσσουν την ταυτοποίηση των αριθμών με την καταμέτρηση και γενικότερα τις βασικές μαθηματικές δεξιότητες του παιδιού. Μέσω του παιχνιδιού δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά να διακρίνουν τη διαφορά ανάμεσα σε ένα μικρό σύνολο αντικειμένων και σε ένα μεγαλύτερο, να ταιριάζουν τον αριθμό των λέξεων και των συμβόλων με συγκεκριμένες ποσότητες και να διδαχθούν τις βασικές έννοιες των μαθηματικών με διασκεδαστικό τρόπο. Τα παιχνίδια με αριθμούς μαθαίνουν στα παιδιά την έννοια της ακολουθίας και πώς να επιλύουν με διασκεδαστικό τρόπο μαθηματικά προβλήματα.

Το παιχνίδι αποτελείται από 20 τεμάχια.

Γενικά χαρακτηριστικά
Βάρος0.300 κιλά
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)22x6.4x22 εκ.
Διαστάσεις Προϊόντος (Μ x Π x Y)10x1.3x20 εκ.
Ηλικία1+
Αριθμός παικτών1+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Φωτογραφίες