Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

4M Toys - Κατασκευές :: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΔΑΣ

4M0502
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Κάνε το όνειρό σου πραγματικότητα και γίνε μία επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας! Με όλα τα απαραίτητα εργαλεία σχεδίασης, αυτό το εργαστήριο μόδας είναι το ιδανικότερο σετ για να ξεκινήσεις να δημιουργείς τα δικά σου ρούχα! Δες τα σχέδια σου να ζωντανεύουν στο χαρτί, χρησιμοποιώντας τη φαντασία σου. Μπορείς να μοιραστείς τις μοναδικές σου δημιουργίες με τις φίλες σου. 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: Τοποθετήστε τις καρτέλες μόδας που θέλετε πάνω στο στήριγμα καρτέλας. Βάλτε το φύλλο σχεδίασης πάνω στις καρτέλες και σταθεροποιήστε το με τη βάση φύλλου. Τρίψτε την κηρομπογιά πάνω από το χαρτί για να δημιουργήσετε το σχέδιό σας και έπειτα χρωματίστε το. Μπορείτε επίσης να ζωγραφίσετε αξεσουάρ για να δώσετε ζωή στο σχέδιό σας, όπως μία τσάντα, ένα φουλάρι, σκουλαρίκια, ένα κολιέ ή ένα βραχιόλι.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1 βαλιτσάκι μόδας, 9 καρτέλες μόδας, 3 ξυλομπογιές, 1 κηρομπογιά, 1 στήριγμα κηρομπογιάς, 10 φύλλα σχεδίασης. 

Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά.

Γενικά χαρακτηριστικά
Βάρος0,520 κιλά
ΣυναρμολόγησηΝαι
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)20,5 x 27,5 x 5,5 εκ.
Ηλικία5+
Αριθμός παικτών1+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Κατεβάστε τις οδηγίες:

greek manual  

Φωτογραφίες
Βίντεο