Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

4M Toys - Οικολογική Επιστήμη :: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ

4M0429
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Κατασκεύασε την δική σου ανεμογεννήτρια, δες την να αιχμαλωτίζει τον αέρα και να τον μετατρέπει σε ηλεκτρική ενέργεια! Διάβασε τα ψυχαγωγικά στοιχεία που περιλαμβάνονται στις οδηγίες και μάθε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την αιολική ενέργεια.

ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Ο άνεμος μετακινεί τον αέρα και οτιδήποτε κινείται έχει ενέργεια. Η πλευρά του πτερυγίου μετατρέπει την ηλιακή ενέργεια σε μία περιστροφική δύναμη και αυτό κάνει το στροφείο να γυρίζει. Η ανεμογεννήτρια αιχμαλωτίζει την αιολική ενέργεια και τη μεταφέρει στη γεννήτρια μέσω του κεντρικού άξονα με το στροφείο και του άξονα. Η γεννήτρια μετατρέπει την κινητική ενέργεια του στροφείου σε ηλεκτρική ενέργεια, η οποία ανάβει το LED. Ο ανεμοδείκτης κάνει το στροφείο να κοιτάει προς την κατεύθυνση του ανέμου για να σιγουρέψει ότι το στροφείο συλλέγει όσο περισσότερο άνεμο είναι δυνατόν. Αν το στροφείο κοιτάει πλάγια και όχι προς τον άνεμο, ο άνεμος σπρώχνει την πλευρά του ανεμοδείκτη, ο οποίος κάνει το θάλαμο να γυρίσει μέχρι να κοιτάζει το στροφείο τον άνεμο.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: Μέρος 1: Θάλαμος Χ 1, Μέρος 2: Κάλυμμα θαλάμου Χ 1, Μέρος 3: Πτερύγιο Χ 3, Μέρος 4: Συναρμολογημένη γεννήτρια και LED Χ 1, Μέρος 5: Στήριγμα Χ 1, Μέρος 6: Βάση πύργου Χ 1, Μέρος 7: Ουρά πτερυγίου Χ 1, Μέρος 8: Κεντρικός άξονας με στροφείο Χ 1, Μέρος 9: Οδοντωτός τροχός πάνω σε άξονα Χ 1, Μέρος 10: Κεραία ουράς Χ 1, Μέρος 11:
Πύργος Χ 1, Μέρος 12: Μεταλλική θήκη Χ 2, Μέρος 13: Βίδα Χ 17.

Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά.

6/ΥΠ.-24 ΚΙΒ.

Γενικά χαρακτηριστικά
Βάρος0,31 κιλά
ΣυναρμολόγησηΝαι
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)24 x 22 x 6 εκ.
Ηλικία5+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Κατεβάστε τις οδηγίες:

greek manual  

Φωτογραφίες
Βίντεο