Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

4M Toys - Μηχανική Ρομποτική :: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤ ΚΕΦΑΛΙ

4M0531
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Αυτό το κεφάλι ρομπότ είναι ένας έξυπνος μηχανισμός! Δες το να κινεί παράξενα τα μάτια του και να ανοιγοκλείνει τα σαγόνια του! Διάβασε τα ψυχαγωγικά στοιχεία που περιλαμβάνονται στις οδηγίες και μάθε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα ρομπότ.

ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Το μοτέρ, που παίρνει ενέργεια από τις μπαταρίες, περιστρέφει τα γρανάζια μέσα στο σώμα. Το μοτέρ περιστρέφεται αρκετά γρήγορα, αλλά τα γρανάζια ελαττώνουν αυτήν την ταχύτητα κίνησης, ούτως ώστε οι δύο άξονες (ένας για τα µάτια κι ένας για το σαγόνι) να κινούνται αργά. Το έκκεντρο που θέτει σε λειτουργία το κάλυµµα του σαγονιού κάνει το σαγόνι να κινείται πάνω και κάτω. Αυτό συμβαίνει επειδή η υποδοχή για τον πίρο του έκκεντρου στο κάλυµµα του σαγονιού είναι οριζόντια. Το κάλυµµα κινεί τον βραχίονα-µοχλό στο σαγόνι πάνω κάτω, για να κάνει το σαγόνι να ανοιγοκλείνει. Ο οδηγός κινείται µπρος πίσω µε το έκκεντρο τοποθετημένο και στις δύο πλευρές. Ο οδηγός πιέζει τη λαβή σε κάθε µάτι, ώστε αυτά να περιστρέφονται γύρω από το σημείο περιστροφής στο πλαίσιο µατιών

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: Μέρος Α: Κυρίως πλαίσιο του κεφαλιού x 1, Μέρος Β: Κάλυµµα µμοτέρ x 1 , Μέρος Γ: Βάση x 1, Μέρος Δ: Πλαίσιο µατιών x 1, Μέρος Ε: Κάλυµµα µμπαταρίας x 1, Μέρος ΣΤ: Μοτέρ x 1, Μέρος Ζ: Οδηγός (Αριστερός) x 1, Μέρος Η: Οδηγός (Δεξιός) x 1, Μέρος Θ: Μάτι (Δεξί) x1, Μέρος Ι: Μάτι (Αριστερό) x 1, Μέρος Κ: Κάλυµµα σαγονιού x 1, Μέρος Λ: Άνω σιαγόνα x 1, Μέρος Μ: Κάτω σιαγόνα x 1, Μέρος Ν: Κάλυµµα (Δεξί) x 1, Μέρος Ξ: Μέρος (Αριστερό) x 1, Μέρος Ο: Καπάκι ακροδέκτη x 2, Μέρος Π: Τροχός έκκεντρου x 2, Μέρος Ρ: Κόρες µατιών x 2, Μέρος Σ: Βίδες x 8.

Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά.

6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

Γενικά χαρακτηριστικά
Βάρος0,295 κιλά
ΣυναρμολόγησηΝαι
Μπαταρίεςαριθμός: 2 - τύπος: AAA
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)20,6 x 27,6 x 6,1 εκ.
Ηλικία8+
Αριθμός παικτών1+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Κατεβάστε τις οδηγίες:

greek manual  

Φωτογραφίες
Βίντεο