Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

4M Toys - Οικολογική Επιστήμη :: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΗΛΙΑΚΟ ΡΟΜΠΟΤ ΝΕΡΟΥ

4M0509
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Κατασκεύασε το δικό σου Ρομπότ Νερού!  Δες το να κολυμπά, καθώς το φως του ήλιου πέφτει πάνω στις ηλιακές του κυψέλες. Όταν δεν έχει ήλιο, κινείται με μπαταρία. Διάβασε τα ψυχαγωγικά στοιχεία που περιλαμβάνονται στις οδηγίες και μάθε διασκεδαστικές  πληροφορίες για τα υβριδικά ενεργειακά συστήματα.

ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:  Όταν οι ακτίνες του ήλιου πέφτουν πάνω στον ηλιακό συσσωρευτή (πάνελ), οι ηλιακές κυψέλες στο πάνελ μετατρέπουν μέρος της ενέργειας του φωτός σε ηλεκτρική. Το ηλεκτρικό ρεύμα περνάει από τις κυψέλες στο μοτέρ και το θέτει σε κίνηση. Όταν ο διακόπτης μετακινείται στη θέση «μπαταρία», το ηλεκτρικό ρεύμα από τη μπαταρία περνάει στο μοτέρ. Τα γρανάζια στο κιβώτιο οδοντοτροχών μειώνουν την ταχύτητα του μοτέρ σε χαμηλότερη ταχύτητα για τους τροχούς με τα πτερύγια. Οι τροχοί με τα πτερύγια ωθούν το νερό προς τα πίσω, κάνοντας το ρομπότ να κινείται μπροστά. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: Μέρος Α: Σώμα x1, Μέρος Β: Κιβώτιο οδοντοτροχών x1, Μέρος Γ: Θήκη μπαταρίας x1, Μέρος Δ: Ουρά x1, Μέρος Ε: Τροχός με πτερύγια x1, Μέρος ΣΤ: Τροχός με πτερύγια, Μέρος Ζ: Κάλυμμα κιβωτίου οδοντοτροχών, Μέρος Η: Βάση στερέωσης ματιών x1,xΜέρος Θ: Συσσωρευτής ηλιακής ενέργειας (ηλιακό πάνελ) x1, Μέρος Ι: Βάση συσσωρευτή ηλιακής ενέργειας (ηλιακού πάνελ) x1, Μέρος Κ: Ζεύγος καλωδίων x1, Μέρος Λ: Κάλυμμα μπαταρίας x1, Μέρος Μ: Βραχίονας στήριξης x1, Μέρος Ν: Μοτέρ, Μέρος Ξ: Κάλυμμα μοτέρ x1, Μέρος Ο: Μάτια x2, Μέρος Π: Καπάκι ακροδεικτών x3, Μέρος Ρ: Βίδες x5.

Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά.

6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

Γενικά χαρακτηριστικά
Βάρος0,330 κιλά
ΣυναρμολόγησηΝαι
Μπαταρίεςαριθμός: 1 - τύπος: AAA
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)20,5 x 27,5 x 6 εκ.
Ηλικία5+
Αριθμός παικτών1+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Φωτογραφίες
Βίντεο