Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

4M Toys - Οικολογική Επιστήμη :: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ

4M0537
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Κατασκεύασε τον δικό σου φακό με τη βοήθεια της βαρύτητας! Μετάτρεψέ τον σε φακό-δυναμό με μια περιστροφή του μοχλού. Διάβασε τα ψυχαγωγικά στοιχεία που περιλαμβάνονται στις οδηγίες και μάθε χρήσιμες πληροφορίες για το ηλεκτρικό ρεύμα.  

ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Στον κινητήρα - παιχνίδι τα καλώδια τυλίγονται γύρω από τον κεντρικό άξονα. Υπάρχουν μαγνήτες τοποθετημένοι μέσα στο τοίχωμα του κινητήρα κίνησης. Όταν η μανιβέλα ή η τροχαλία είναι γυρισμένη, ο κεντρικός άξονας γυρνά με τη βοήθεια των μαγνητών και παράγεται ρεύμα το οποίο είναι αρκετά δυνατό, ώστε να ανάψει τη λάμπα LED. Λειτουργεί με τη βοήθεια ενός μετατροπέα και μιας βούρτσας που συνδέει το κύκλωμα με τον περιστρεφόμενο άξονα χωρίς να μπερδεύονται τα καλώδια. Αυτή η διαδικασία είναι γνωστή ως ηλεκτρομαγνητική επαγωγή, η οποία αποτελεί τη βάση αυτής της ηλεκτρομαγνητικής γεννήτριας. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: Μέρος Α: Kιβώτιο ταχυτήτων, Β: Kάλυμμα καλωδίων, Γ: Σύνδεσμος φιάλης (αριστερός), Δ: Σύνδεσμος φιάλης (δεξιός), Ε: Kάλυμμα κινητήρα, ΣΤ: Kινητήρας, Ζ: Σύνδεσμος λαβών, Η: Kάλυμμα λάμπας, Θ: Λάμπα LED, Ι:Λαβή, Κ: Πίρος, Λ: Mικρή βίδα, Μ: Βίδα πλύσης. 

Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. 

6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

Γενικά χαρακτηριστικά
Βάρος0,310 κιλά
ΣυναρμολόγησηΝαι
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)20.5εκ. x 27.5εκ. x 6 εκ.
Ηλικία5+
Αριθμός παικτών1+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Κατεβάστε τις οδηγίες:

greek manual  

Φωτογραφίες
Βίντεο