Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

4M Toys - Κατασκευές :: ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΠΛΕΚΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

4M0549
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Μάθε απίθανες τεχνικές πλεξίματος και φτιάξε το δικό σου χειροποίητο πλεκτό καλάθι! Μια πολύχρωμη δημιουργία που αποτελεί μια πολύ πρακτική λύση για την αποθήκευση μικρών αντικειμένων. Επέλεξε τους συνδυασμούς χρωμάτων που σου αρέσουν και φτιάξε μια μοναδική χειροτεχνία. 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: Διπλώστε τις πλευρές από τα προσχέδια των καλαθιών προς τα επάνω. Κολλήστε τις τσόχες στη βάση κάθε καλαθιού. Πλέξτε το νήμα εναλλάξ στις δύο πλευρές του καλαθιού. Μόλις το νήμα φτάσει στο επάνω μέρος του καλαθιού, αφήστε να περισσέψουν 80εκ νήματος και κόψτε το υπόλοιπο. Περάστε το νήμα στη βελόνα και αρχίστε το ράψιμο περνώντας τη μέσα από κάθε τρύπα εναλλάξ. Διακοσμήστε το καλάθι σας με διάφορα χρώματα νήματος και απλώστε τις θηλιές που θα σχεδιαστούν στο στόμιο του. Είναι έτοιμο για να το τοποθετήσετε στο δωμάτιο σας ή να το κάνετε ενα όμορφο δώρο! 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 2 έτοιμα προσχέδια καλαθιών, 1 πλαστική βελόνα, 2 κομμένα τσόχινα σχέδια, 7 καρούλια με χρωματιστό νήμα, 1 κόλλα. 

Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά.

Γενικά χαρακτηριστικά
Βάρος0,22 κιλά
ΣυναρμολόγησηΝαι
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)20.5 εκ. x 27.5 εκ. x 5.5 εκ. εκ.
Ηλικία5+
Αριθμός παικτών1+
Κατεβάστε τις οδηγίες:

greek manual  

Φωτογραφίες