Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

LOGIBLOCS :: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΤ

L01709
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Το Εκπαιδευτικό Σετ διατίθεται σε έναν ανθεκτικό δίσκο και περιέχει ολοκληρωμένες οδηγίες για τους δασκάλους, ένα βιβλίο πειραμάτων για τους μαθητές και κάρτες, όλα στην αγγλική γλώσσα. Η συσκευασία περιλαμβάνει 70 LogiBlocs, 78 σελίδες με υλικό για τους μαθητές που μπορεί να φωτοτυπηθεί για 15 πειράματα LogiBlocs και 4 λειτουργικά μοντέλα που πρέπει να κατασκευαστούν. Επίσης, περιλαμβάνει ένα εγχειρίδιο δασκάλου με απλοποιημένες οδηγίες! Το εγχειρίδιο περιλαμβάνει διαγράμματα, πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας των LogiBlocs, ιδέες και προτάσεις. Επίσης, ένα μέρος του εγχειριδίου συγκρίνει τα LogiBlocs με άλλες πρακτικές λειτουργίες που χρησιμοποιούνται στην καθημερινότητά μας. 

Το σετ προσφέρει μεγάλο περιθώριο ελευθερίας στα παιδιά για πειραματισμούς εκτός από τα προγράμματα που προτείνονται και είναι αρκετά δημοφιλές στους δασκάλους ανά τον κόσμο. Περιλαμβάνει 2 μονάδες τροφοδοτικών με μπαταρία, ώστε 2 ομάδες να μπορούν να εργάζονται ταυτόχρονα.

Δεν παρέχονται μπαταρίες και υλικά μοντελοποίησης.

Κατάλληλο για ηλικίες 4-14 ετών.

Γενικά χαρακτηριστικά
ΣυναρμολόγησηΝαι
Ηλικία4+
Αριθμός παικτών1+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Φωτογραφίες