Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

Tooky Toy :: ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΑΓΓΛΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ

TL643A
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Αυτό το εκπαιδευτικό μαγνητικό κουτί περιλαμβάνει κάρτες διπλής όψης που δίνουν τη δυνατότητα στο παιδί όχι μόνο να μάθει καθημερινές αγγλικές λέξεις αλλά και να τις γράφει σωστά με τον ειδικό μαρκαδόρο που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Συγκεκριμένα, σε κάθε κάρτα αναγράφεται στη μία όψη της μία λέξη και μία εικόνα με ένα αντικείμενο που ξεκινάει από το γράμμα αυτό. Το παιδί μπορεί να αντιγράψει τη λέξη πάνω στις γραμμές μαθαίνοντας την ορθογραφία της. Στην άλλη όψη της κάρτας έχει τη δυνατότητα να γράψει πολλές φορές το συγκεκριμένο γράμμα είτε με κεφαλαία είτε με μικρά γράμματα. 

Επίσης, η συσκευασία περιλαμβάνει αγγλικά μαγνητικά γράμματα για να σχηματίσει το παιδί τις δικές του λέξεις καθώς και μαγνητάκια που απεικονίζουν ζωάκια, αντικείμενα κ.α. για να μάθει όχι μόνο την αγγλική τους ονομασία αλλά και να τη γράφει σωστά.

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως όσο περισσότερο τα παιδιά εκτίθενται σε γλωσσικά ερεθίσματα, τόσο γρηγορότερα αρχίζουν να μαθαίνουν και μέσω της επανάληψης να χτίζουν ταχύτατα το λεξιλόγιό τους.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι συμβάλλει στην καλλιέργεια τόσο της γνωστικής όσο και της αναγνωστικής ικανότητας. Τα παιδιά αποκτούν σταδιακά την ικανότητα να διακρίνουν και να χρησιμοποιήσουν τα φωνήματα σε λέξεις. Τα παιχνίδια που χρησιμοποιούν λέξεις και ήχους μπορούν να ενισχύσουν τη γνώση γράμματος- ήχου και την επίγνωση των ήχων διαφορετικών γραμμάτων. Τέλος, τα βοηθούν να κατανοήσουν αυτό που διαβάζουν συμβάλλοντας στη γλωσσική ανάπτυξη και τη δόμηση του λεξιλογίου.


Το σετ αποτελείται από 151 τεμάχια (συμπεριλαμβάνεται ο ειδικός μαρκαδόρος που σβήνει και το πανάκι).

Γενικά χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)19x4x26 εκ.
Διαστάσεις Προϊόντος (Μ x Π x Y)19x4x26 εκ.
Ηλικία3+
Αριθμός παικτών1+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Φωτογραφίες