Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

Tooky Toy :: ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

TF879
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Αυτό το εκπαιδευτικό μαγνητικό κουτί περιλαμβάνει κάρτες διπλής όψης που δίνουν τη δυνατότητα στο παιδί να μάθει τους αριθμούς με ευχάριστο και γλαφυρό τρόπο αλλά και να κάνει απλές μαθηματικές πράξεις χρησιμοποιώντας τον ειδικό μαρκαδόρο που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Συγκεκριμένα, σε κάθε κάρτα αναγράφεται στη μία όψη της ένας αριθμός με το αριθμητικό σύμβολό του και την αντίστοιχη λέξη και μία εικόνα με την ποσότητα του αριθμού. Στην άλλη όψη της κάρτας το παιδί έχει τη δυνατότητα να αντιγράψει τον αριθμό πολλές φορές και να κάνει απλές μαθηματικές πράξεις.

Επίσης, η συσκευασία περιλαμβάνει μαγνητικούς αριθμούς και αντικείμενα για να κάνει το παιδί τις δικές του μαθηματικές πράξεις χρησιμοποιώντας τα μαγνητάκια της πρόσθεσης, της αφαίρεσης κ.α.

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως τέτοιου είδους παιχνίδια αναπτύσσουν την ταυτοποίηση των αριθμών με την καταμέτρηση και γενικότερα τις βασικές μαθηματικές δεξιότητες του παιδιού. Μέσω του παιχνιδιού δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά να διακρίνουν τη διαφορά ανάμεσα σε ένα μικρό σύνολο αντικειμένων και σε ένα μεγαλύτερο, να ταιριάζουν τον αριθμό των λέξεων και των συμβόλων με συγκεκριμένες ποσότητες και να διδαχθούν τις βασικές έννοιες των μαθηματικών με διασκεδαστικό τρόπο. Τα παιχνίδια με αριθμούς μαθαίνουν στα παιδιά την έννοια της ακολουθίας και πώς να επιλύουν με διασκεδαστικό τρόπο μαθηματικά προβλήματα.


Το σετ αποτελείται από 86 τεμάχια (συμπεριλαμβάνεται ο ειδικός μαρκαδόρος που σβήνει και το πανάκι).

Γενικά χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)19x4x26 εκ.
Διαστάσεις Προϊόντος (Μ x Π x Y)19x4x26 εκ.
Ηλικία3+
Αριθμός παικτών1+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Φωτογραφίες