Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

4M Toys - Μηχανική Ρομποτική :: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ

4M0566
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Κατασκεύασε αυτόν τον Φωτεινό Σηματοδότη οδικής κυκλοφορίας και μάθε πώς τα ηλεκτρονικά κυκλώματα ελέγχουν τις σημάνσεις.

ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
Οι λυχνίες του φωτεινού σηματοδότη λειτουργούν με τη χρήση ενός έξυπνου ψηφιακού ηλεκτρονικού συστήματος. Στα ψηφιακά ηλεκτρονικά συστήματα υπάρχουν μόνο δύο είδη σημάτων, της ενεργοποίησης και της απενεργοποίησης. Στη χειροκίνητη λειτουργία, κάθε φορά που πατάς το κουμπί, ένα σήμα ενεργοποίησης περνάει σε ένα κύκλωμα μέτρησης που μετράει σε δυαδικούς αριθμούς των 2 bit (0 και 1) από το μηδέν έως το τρία. Αυτός ο μετρητής συνδέεται με τις λυχνίες. Με το μηδέν στέλνει ένα σήμα στην κόκκινη λυχνία LED, με το ένα στέλνεται ένα σήμα στην κίτρινη, με το δύο στην πράσινη και με το τρία ξανά στην πορτοκαλί λυχνία LED. Όταν πατήσεις ξανά το κουμπί, ο μετρητής επιστρέφει στο μηδέν. Στην αυτόματη λειτουργία, ένα ξεχωριστό κύκλωμα χρονισμού στέλνει ένα σήμα στο κύκλωμα μέτρησης κάθε δύο δευτερόλεπτα, το οποίο κάνει τις λυχνίες να αλλάζουν αυτόματα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:
Μέρος Α: Μπροστινό κάλυμμα φωτεινού σηματοδότη x 1, B: Πίσω κάλυμμα φωτεινού σηματοδότη x 1, Γ: Εσωτερικό σύστημα ελέγχου x 1, Δ: Κάλυμμα μπαταρίας x 1 Ε: Τερματικά καπάκια x 2, ΣΤ: Βίδες x 5. Επίσης, απαιτούνται αλλά δε συμπεριλαμβάνονται σε αυτήν τη συσκευασία: 2 μπαταρίες ΑΑΑ 1,5 V, ένα μικρό στραβοκατσάβιδο.

Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά.
 

Γενικά χαρακτηριστικά
Βάρος0,19 κιλά
ΣυναρμολόγησηΝαι
Μπαταρίεςαριθμός: 2 - τύπος: AAA
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)16,7 x 21,5 x 5,8 εκ.
Ηλικία5+
Αριθμός παικτών1+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Κατεβάστε τις οδηγίες:

greek manual  

Φωτογραφίες
Βίντεο