Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

4M Toys - Junior Κατασκευές :: ΠΙΑΝΟ ΜΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΛΑΣΤΟΖΥΜΑΡΑΚΙ

4M0571
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Παίξε τα αγαπημένα σου τραγούδια με αυτό το ιδιαίτερο πιάνο με κύκλωμα πλαστοζυμαράκι. Πλάσε τη ζύμη σε λωρίδες με διαφορετικά σχέδια, σύνδεσέ τες στο πιάνο και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά. Έχει πολύ πλάκα! 

ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
Η μονάδα του πιάνου στέλνει κάποια ασφαλή ηλεκτρικά σήματα. Όταν αγγίζεις ταυτόχρονα το μεταλλικό δαχτυλίδι και οποιαδήποτε λωρίδα με πλαστοζυμαράκι, που είναι συνδεδεμένη με τη μονάδα, το σώμα σου μεταφέρει το ηλεκτρικό σήμα ολοκληρώνοντας έτσι ένα κύκλωμα το οποίο ενεργοποιεί έναν μοναδικό ήχο. Με αυτόν τον τρόπο, γίνεσαι μέρος του κυκλώματος!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:
Μηχανισμός μαγικού κυκλώματος πιάνου, χρωματιστό πλαστοζυμαράκι x 4, αυτοκόλλητο πληκτρολόγιο, κινούμενα μάτια x 2, οδηγίες τραγουδιών διπλής όψης x 2 (4 τραγούδια συνολικά) και λεπτομερείς οδηγίες. Απαιτούνται αλλά δεν περιλαμβάνονται σε αυτή τη συσκευασία: ένα μικρό σταυροκατσάβιδο και 3 μπαταρίες τύπου 1,5 V AAA.

Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά.

Γενικά χαρακτηριστικά
Βάρος0,44 κιλά
ΣυναρμολόγησηΝαι
Μπαταρίεςαριθμός: 3 - τύπος: AAA
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)23,5 x 27,5 x 5,5 εκ.
Ηλικία4+
Αριθμός παικτών1+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Κατεβάστε τις οδηγίες:

greek manual  

Φωτογραφίες
Βίντεο