Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

4M Toys - Διασκέδαση για Κορίτσια :: ΟΡΙΓΚΑΜΙ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ

4M0579
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Φτιάξε έναν γιγάντιο ολογραφικό φωτεινό μονόκερο οριγκάμι ύψους 28εκ. Άφησε τη φαντασία σου να καλπάσει ελεύθερη στον κόσμο του φανταστικού!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
2 ολογραφικά φύλλα οριγκάμι, σετ υποστηρικτικές κάρτες, καλώδιο με 5 λαμπτήρες, βάση για τους λαμπτήρες, αυτοκόλλητα μάτια και διακοσμητικά, πίροι και δακτύλιοι, κολλητική ταινία και λεπτομερείς οδηγίες. Απαιτείται επίσης αλλά δεν περιλαμβάνεται σε αυτή τη συσκευασία: ένα μικρό σταυροκατσάβιδο, ψαλίδι, 2 μπαταρίες 1,5 V AA.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
1. Τα ολογραφικά χαρτιά οριγκάμι είναι ειδικά σχεδιασμένα. Όλες οι γραμμές αναδίπλωσης είναι προτυπωμένες στο χαρτί. Πρέπει απλώς να ακολουθήσετε τις γραμμές για να διπλώσετε το χαρτί. Φτιάξτε έναν τέλειο μονόκερο οριγκάμι!
2. Πριν ξεκινήσετε, διπλώστε και ξεδιπλώστε όλες τις διαγώνιες και τις κεντρικές γραμμές στο χαρτί οριγκάμι. Στη συνέχεια επαναλάβετε από την άλλη πλευρά του χαρτιού. Με αυτόν τον τρόπο οι προτυπωμένες γραμμές αναδίπλωσης είναι πιο διαχειρίσιμες όταν τις διπλώνετε.
3. Υπάρχουν επίσης διάτρητα σχέδια με αστέρια και καρδιές στο χαρτί οριγκάμι. Είναι χρήσιμα στον προσανατολισμό του αναδιπλωμένου χαρτιού. Να ελέγχετε πάντα τα διάτρητα σχήματα στις οδηγίες για να βεβαιωθείτε ότι η θέση του οριγκάμι σας είναι σωστή.
4. Το οριγκάμι αποτελείται από δύο μέρη: το μπροστινό σώμα και το πίσω σώμα. Ακολουθήστε τις οδηγίες.

Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά.

Γενικά χαρακτηριστικά
Βάρος0,200 κιλά
ΣυναρμολόγησηΝαι
Μπαταρίεςαριθμός: 2 - τύπος: AA
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)18 x 25 x 6,5 εκ.
Ηλικία5+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Κατεβάστε τις οδηγίες:

greek manual  

Φωτογραφίες
Βίντεο