Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

Tooky Toy :: ΠΑΖΛ ΑΛΦΑΒΗΤΟ & ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΓΓΛΙΚΑ

LT034
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Το παιχνίδι περιέχει εκπαιδευτικές κάρτες παζλ με αγγλικές λεξούλες και εικόνες που τις περιγράφουν και που αντιστοιχούν στα 26 γράμματα της αγγλικής αλφαβήτου και τους αριθμούς από το 1 ως το 10. Οι κάρτες συνδυάζονται ανά δύο. Κάθε κάρτα στην αριστερή πλευρά έχει γράμμα ή αριθμό και στη δεξιά πλευρά έχει την εικόνα και την αντίστοιχη αγγλική λεξούλα. Το παιδί πρέπει να συνδυάσει τη δεξιά πλευρά των καρτών παζλ (εικόνα και λέξη) με την αντίστοιχη σωστή αριστερή πλευρά (γράμμα ή αριθμό).

Οι κάρτες βοηθούν το παιδί να αποκτήσει την πρώτη του επαφή με τις πρώτες αγγλικές λέξεις, τα γράμματα και τους αριθμούς, δομώντας το λεξιλόγιό του στην αγγλική γλώσσα.

Κάθε εικόνα και λέξη ξεκινά με το αρχικό γράμμα της κάρτας ή αναγράφει τον αριθμό ολογράφως. Κάθε κάρτα απεικονίζει ένα ζωάκι, ένα αντικείμενο ή το πλήθος των αντικειμένων που αναφέρει η αντίστοιχη λεξούλα που το περιγράφει. Το παιδί έχει τη δυνατότητα να συνδέσει τις κάρτες μεταξύ τους με τη λογική, επιλέγοντας το σωστό γράμμα ή τον αριθμό, αλλά και χρωματικά. 

Με αυτόν τον τρόπο, τα μικρά παιδιά καλλιεργούν τις γνωστικές και αναγνωστικές ικανότητές τους μέσω της εκμάθησης των γραμμάτων και των αριθμών χρησιμοποιώντας απλές καθημερινές κι εύκολες λέξεις που οδηγούν στην οικοδόμηση του βασικού λεξιλογίου τους. 

Τα παιχνίδια λέξεων αποτελούν έναν διασκεδαστικό τρόπο να ενθαρρύνουμε την προφορά και τη γνωστική εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας.

Αυτό το παιχνίδι περιέχει 72 τεμάχια.

Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 18M+.

Γενικά χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)24 x 24 x 4,2 εκ.
Διαστάσεις Προϊόντος (Μ x Π x Y)9,5 x 9,5 x 1,7 εκ.
Ηλικία2+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Φωτογραφίες