Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

Tooky Toy :: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΡΙΘΜΟΙ & ΓΡΑΜΜΑΤΑ (ΑΓΓΛΙΚΑ)

TL547
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Το παιχνίδι αποτελείται από εκπαιδευτικές κάρτες με αριθμούς και αγγλικά γράμματα που βοηθούν το παιδί να αποκτήσει την πρώτη του επαφή με τους αριθμούς και τα γράμματα δομώντας έτσι το λεξιλόγιό του. 

Στη μία πλευρά μιας κάρτας με αριθμούς, το παιδί έχει τη δυνατότητα να γράψει με τον ειδικό μαρκαδόρο πολλές φορές τον αριθμό που απεικονίζεται, να κάνει μια απλή μαθηματική πράξη και να δει την απεικόνιση του αριθμού με ένα αντικείμενο ή ζωάκι. Στην άλλη πλευρά της κάρτας μπορεί να δει τον αριθμό, την απεικόνιση της ποσότητάς του και να γράψει πάλι τον αριθμό με τον ειδικό μαρκαδόρο.

Στη μία πλευρά μιας κάρτας με γράμματα, το παιδί έχει τη δυνατότητα να γράψει με τον ειδικό μαρκαδόρο πολλές φορές το γράμμα που απεικονίζεται είτε με κεφαλαία είτε με μικρά γράμματα ενώ στην άλλη πλευρά να δει μια λεξούλα και μια εικόνα που ξεκινούν από το γράμμα που μόλις έμαθε και να την γράψει πολλές φορές με τον ειδικό μαρκαδόρο.


Με αυτόν τον τρόπο, τα μικρά παιδιά μαθαίνουν να ταιριάζουν τους αριθμούς και τα σύμβολα με συγκεκριμένες ποσότητες. Τέτοιου είδους παιχνίδια μαθαίνουν στα παιδιά την έννοια της ακολουθίας και ενισχύουν τις βασικές μαθηματικές δεξιότητές τους. Επίσης, καλλιεργούν τις γνωστικές και αναγνωστικές ικανότητές τους μέσω της εκμάθησης των γραμμάτων και απλών καθημερινών κι εύκολων λέξεων που οδηγούν στην οικοδόμηση του βασικού λεξιλογίου τους. Μέσω της επανάληψης χτίζουν ταχύτατα το λεξιλόγιό τους.

Παιχνίδια λέξεων και αριθμών αποτελούν έναν διασκεδαστικό τρόπο να ενθαρρύνουμε την κατανόηση των αριθμών, της ποσότητας, της προφοράς και της σημασίας των λέξεων.

Περιλαμβάνονται 2 ειδικοί μαρκαδόροι που σβήνουν και 2 πανάκια καθαρισμού καρτών.

Γενικά χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)33.5 x 23.5 x 5 εκ.
Διαστάσεις Προϊόντος (Μ x Π x Y)11 x 15 εκ.
Ηλικία3+
Αριθμός παικτών1+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Φωτογραφίες