Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

Tooky Toy :: ΞΥΛΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΙΒΑΞΗΣ - ΖΩΑ

TH293
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Το ξύλινο παιχνίδι στοίβαξης ζώα αποτελείται από 61 τεμάχια. Πιο συγκεκριμένα, περιέχει 15 κάρτες με διαφορετικά χρώματα και εικόνες με ζωάκια. Επίσης, περιέχει ένα ζάρι και 45 τεμάχια που αν ενωθούν μεταξύ τους ανά 3 τεμάχια σύμφωνα με τις κάρτες δημιουργούν τα σχέδια των καρτών. 

Το παιδί στοιβάζει αρχικά τα ξύλινα τουβλάκια το ένα πάνω στο άλλο, ρίχνει το ζάρι και ανάλογα με την κάρτα αφαιρεί από τη στοίβα ένα κομμάτι που αντιστοιχεί στο χρώμα και την εικόνα της κάρτας.

Μέσω αυτού του παιχνιδιού τα μικρά παιδιά μαθαίνουν τα χρώματα, τη λογική της ισορροπίας, ενώ παράλληλα αναπτύσσουν την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων και τη λογική σκέψη. Το παιχνίδι αποτελείται από πολύχρωμα και διαφορετικού μεγέθους ξύλινα σχηματισμένα τουβλάκια, τα οποία στοιβάζονται μεταξύ τους και το ένα πάνω στο άλλο. Με αυτόν τον τρόπο το παιδί αναπτύσσει τις βασικές μαθηματικές του δεξιότητες με διασκεδαστικό τρόπο, μαθαίνει την έννοια της ακολουθίας και της συσχέτισης αντικειμένων και μεγεθών. 

Τέλος, ενθαρρύνεται η ανάπτυξη των λεπτών κινητικών δεξιοτήτων του παιδιού και οι δεξιότητες της λογικής και στρατηγικής σκέψης. Η προσοχή του κατευθύνεται προς ένα συγκεκριμένο στόχο που με σωστή τακτική, καταφέρνει ένα επιτυχές αποτέλεσμα δηλαδή να παραμείνει σταθερή στο ύψος της η στοίβα με τα ζώα χωρίς να καταρρεύσει.

Γενικά χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)8,2 x 8,2 x 26,5 εκ.
Ηλικία2+
Αριθμός παικτών1+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Φωτογραφίες