Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

Tooky Toy :: ΞΥΛΙΝΟ ΠΑΖΛ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ

TF585
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Αυτό το ξύλινο παζλ σχημάτων με κάρτες αποτελεί ένα πρωτότυπο παιχνίδι δημιουργικότητας και φαντασίας. Το παιδί καλείται να διαλέξει μια εικόνα και να προσπαθήσει να σχηματίσει σωστά το μοτίβο που απεικονίζεται στην εικόνα. 

Με αυτό το παιχνίδι τα παιδιά προσπαθούν να ταιριάξουν τα σχήματα μεταξύ τους αναπαράγωντας την εικόνα της κάρτας. Με αυτόν τον τρόπο, τα παιδιά αναπτύσσουν τη δεξιότητα επίλυσης προβλημάτων και τις βασικές μαθηματικές δεξιότητές τους. Επιπλέον, είναι ένα παιχνίδι που καλλιεργεί τη γνωστική ανάπτυξη του παιδιού και διεγείρει την κριτική σκέψη μέσω της απεικονιστικής μνήμης. 

Επίσης, το παιχνίδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μέσο εκμάθησης των χρωμάτων και των σχημάτων με διασκεδαστικό τρόπο.

Αυτό το παζλ αποτελείται από 20 κάρτες διπλής όψης με 40 διαφορετικές εικόνες διαβαθμισμένης δυσκολίας (3 επίπεδα) και 35 πολύχρωμα και διαφορετικά σχήματα. 

Το παιχνίδι αποτελείται από 55 τεμάχια.

Γενικά χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)22 x 22 x 6,4 εκ.
Ηλικία3+
Αριθμός παικτών1+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Φωτογραφίες
Βίντεο