Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

Tooky Toy :: ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣ ΑΠΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ

TH324
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι μνήμης και αφής που διεγείρει τις ικανότητες της μνήμης, της προσοχής και της αφής. Το παιχνίδι αποτελείται από 4 διαφορετικές καρτέλες – παζλ που απεικονίζουν στοιχεία της ίδιας κατηγορίας όπως ουράνια σώματα, φρούτα, ζωάκια και μέσα μεταφοράς. Το παιδί πρέπει να ταιριάξει τα παζλ της κάθε κατηγορίας μεταξύ τους και στη συνέχεια να τοποθετήσει στην κάθε απεικόνιση την αντίστοιχη ξύλινη φιγούρα. 

Μέσω του παιχνιδιού αυτού βελτιώνεται ο συντονισμός χεριού και ματιών και επιτυγχάνεται η προσήλωση και η συγκέντρωση μέσω των δραστηριοτήτων του παζλ και της γραφικής απεικόνισης. Επίσης, το παιδί με τη βοήθεια του ενήλικα αναπτύσσει τη γλωσσική ικανότητα και μαθαίνει όχι μόνο νέες λέξεις αλλά και να ταιριάζει την λέξη με το αντικείμενο. Για παράδειγμα, μαθαίνει να συνδυάζει τη λέξη με τη φιγούρα αναπτύσσοντας το λεξιλόγιό του, την ακουστική και γνωστική ικανότητά του.

Περιλαμβάνεται επίσης ειδική πάνινη θήκη μεταφοράς!

Τεμάχια 33

Γενικά χαρακτηριστικά
Βάρος0.650 κιλά
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)22.3 x 4.5 x 22.3 εκ.
Διαστάσεις Προϊόντος (Μ x Π x Y)23.5 x 4.5 x 22.5 εκ.
Ηλικία3+
Αριθμός παικτών1+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Φωτογραφίες