Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

Battle Cubes :: MARVEL DISPLAY FLOOR BATTLE CUBES

BATCUBE1
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Τα Battle Cubes της MARVEL© ήρθαν τώρα και στην Ελλάδα.

Κάθε Battle Cube φέρει τη φιγούρα ενός ήρωα και διαθέτει έναν καινοτόμο μηχανισμό που επιτρέπει στον παίκτη να ρυθμίσει μια από τις επιλογές πέτρα, ψαλίδι ή χαρτί. Ο τρόπος παιξίματος είναι απλός και στηρίζεται στο κλασικό παιχνίδι.

Κάθε παίκτης ποντάρει τη μάρκα του και ρυθμίζει στον κύβο του μία από τις 3 επιλογές χωρίς να την αποκαλύψει στον αντίπαλό του. Στη συνέχεια, και οι δύο παίκτες πετάνε ταυτόχρονα τα Battle Cubes τους ο ένας στον άλλον και κερδίζει αυτός που έχει κάνει την καλύτερη επιλογή. Όταν οι κύβοι συγκρουστούν μεταξύ τους, ο κύβος του παίκτη με την επικρατέστερη επιλογή ξεδιπλώνεται και αγκαλιάζει τον κύβο του ηττημένου. Ο νικητής κερδίζει τη μάρκα που αποτελεί κομμάτι ενός ευρύτερου παζλ. Σκοπός είναι μέσω των νικών να συλλέξει όλες τις μάρκες (48 μάρκες) και να φτιάξει πιο γρήγορα το παζλ!

Η σειρά αποτελείται από 12 διαφορετικούς ήρωες της MARVEL© Spiderman όπως Spiderman, Venom, Green Goblin κ.α αλλά και ήρωες Avengers όπως Ironman, Hulk, Thor κ.α.

Η συσκευασία περιλαμβάνει 2 Battle Cubes με διαφορετικούς ήρωες και 6 μάρκες.

Σύλλεξε όλους τους ήρωες και φτιάξε τη δική σου συλλογή!

Γενικά χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)53 x 30 x 157 εκ.
Ηλικία5+
Αριθμός παικτών2
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Φωτογραφίες
Βίντεο