Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

Tooky Toy :: ΞΥΛΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΙΒΑΞΗΣ & ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΓΙΓΑΣ ΔΑΠΕΔΟΥ

TH534
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Φτάσε όσο πιο ψηλά μπορείς τον Ξύλινο Γίγα Πύργο Ισορροπίας Δαπέδου! Πιο συγκεκριμένα αποτελείται από 56 γιγάντια ξύλινα τουβλάκια, μία τσάντα μεταφοράς και αποθήκευσης, και 100 κάρτες για να σημειώνετε τη βαθμολογία σας. 

Αρχικά, οι παίκτες τοποθετούν τα ξύλινα τουβλάκια το ένα πάνω στο άλλο ανά τρία τουβλάκια για τη δημιουργία του πύργου. Έπειτα, κάθε παίκτης με τη σειρά του αφαιρεί από τον πύργο ένα τουβλάκι και το τοποθετεί στην κορυφή του. Πρέπει να προσέξεις όμως να διατηρείς την ισορροπία ώστε να μην καταρρεύσει ο πύργος στη δική σου σειρά! Ο παίκτης που θα ρίξει τον πύργο λαμβάνει 0 βαθμούς, οι υπόλοιποι παίκτες παίρνουν από 1 βαθμό. Στο τέλος κερδίζει ο παίκτης που αθροιστικά έχει μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς. 

Μέσω αυτού του παιχνιδιού τα μικρά παιδιά μαθαίνουν τη λογική της ισορροπίας, ενώ παράλληλα αναπτύσσουν την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων και τις δεξιότητες της λογικής και στρατηγικής σκέψης. Επίσης, ενθαρρύνεται η ανάπτυξη των λεπτών κινητικών δεξιοτήτων του παιδιού και τον συντονισμό ματιών - χεριών με διασκεδαστικό τρόπο.

Τέλος, η προσοχή του κατευθύνεται προς ένα συγκεκριμένο στόχο που με σωστή τακτική, καταφέρνει ένα επιτυχές αποτέλεσμα δηλαδή να παραμείνει σταθερός ο πύργος ισσοροπίας και να ψηλώσει το ύψος του πύργου χωρίς να καταρρεύσει.

Το κάθε ξύλινο γιγάντιο τουβλάκι έχει διάσταση: 5 x 15 x 2,5εκ. 

Ο πύργος συναρμολογημένος έχει διαστάσεις: 15 x 15 x 47,5εκ

Γενικά χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)39,4 × 16,4 × 23,4 εκ.
Διαστάσεις Προϊόντος (Μ x Π x Y)15 x 15 x 47,5 εκ.
Ηλικία3+
Αριθμός παικτών2+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Φωτογραφίες