Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

Tooky Toy :: ΞΥΛΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΚΡΙΚΟΥΣ

TH986
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Το ξύλινο παιχνίδι με κρίκους αποτελείται από 20 κρίκους κατασκευασμένους με σχοινί και πλαστικό, μία τσάντα μεταφοράς και αποθήκευσης, 100 κάρτες για τη βαθμολογία, δύο ξύλα και πέντε πασαλάκια που ενώνονται σε σχήμα σταυρού για να σχηματίσουν τη βάση του παιχνιδιού. 

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι διαχρονικό και κλασικό ταυτόχρονα καθώς απευθύνεται σε όλα τα μέλη της οικογένειας. Είναι κατάλληλα σχεδιασμένο έτσι ώστε να προσελκύει το παιδικό ενδιαφέρον και την προσοχή παιδιών ηλικίας 3+ ετών, αλλά και άτομα όλων των ηλικιών. 

Το σετ των κρίκων αποτελείται από 20 τεμάχια συνολικά. Ειδικότερα, περιλαμβάνονται 5 πλαστικοί κρίκοι κόκκινου χρώματος, 5 με σχοινί και κόκκινη λαβή, 5 πλαστικοί κρίκοι μπλε χρώματος, 5 με σχοινί και μπλε λαβή. Ανάλογα με τον αριθμό των παικτών μπορεί ο κάθε παίκτης να διαλέξει το δικό του σχέδιο για να ξεχωρίζει τις βολές του.

Το παιδί μέσω του παιχνιδιού καλλιεργεί τις κινητικές δεξιότητές του καθώς και τις ικανότητες της προσοχής, της εστίασης και της ευστοχίας προσπαθώντας να ρίξει τον κρίκο στα πασαλάκια της βάσης και να κερδίσει τους αντίστοιχους βαθμούς. Στο τέλος, κερδίζει ο παίκτης που έχει μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς.

Ένα παιχνίδι που καλλιεργεί την ομαδικότητα και ενθαρρύνει τις κοινωνικές δεξιότητες του παιδιού. Επίσης, συμβάλει στον συντονισμό χεριού-ματιών μέσω της προσήλωσης και της συγκέντρωσης στον στόχο. Επίσης, το παιχνίδι γίνεται ακόμη πιο δημιουργικό και διασκεδαστικό μέσω της πρόσθεσης των αριθμών-βαθμών καλλιεργώντας έτσι τις μαθηματικές δεξιότητες του παιδιού.

Γενικά χαρακτηριστικά
ΣυναρμολόγησηΝαι
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)52,4 x 8,4 x 28,4 εκ.
Ηλικία3+
Αριθμός παικτών2+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Φωτογραφίες
Βίντεο