Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

Tooky Toy :: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ

TH985
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Ο πίνακας δραστηριότητες με κλειδαριές είναι ένα διαδραστικός πίνακας που αναπτύσσει βασικές δεξιότητες σε παιδιά ηλικίας 3+ ετών.

Το παιχνίδι αποτελείται από ένα τεμάχιο με επιμέρους κινούμενα τμήματα. Πιο συγκεκριμένα, περιέχει μια ξύλινη χρωματιστή βάση, μία πόρτα και δύο παράθυρα διαφορετικού χρώματος και σχεδίου που κλείνουν με διαφορετικά είδη κλειδαριάς. 

Κάθε άνοιγμα προσφέρει τη δυνατότητα εξάσκησης σε διαφορετική δεξιότητα. Η πόρτα μαθαίνει στο παιδί να ανοίγει και να κλείνει ένα μάνταλο, το τετράγωνο παράθυρο μαθαίνει να ανοίγει και να κλείνει τον σύρτη και το στρογγυλό παράθυρο να χρησιμοποιεί τον γάντζο.

Με αυτό το παιχνίδι τα παιδιά αναπτύσσουν και εξασκούν τις λεπτές κινητικές δεξιότητες σε συνδυασμό με τον συντονισμό χεριών και ματιών. Παράλληλα, επιτρέπει στα παιδιά να προσπαθούν να συνδυάσουν το παιχνίδι με μικρά καθημερινά επιτεύγματα και να εξοικειωθούν με τη χρήση των κλειδαριών. 

Τέλος, είναι ένα παιχνίδι που καλλιεργεί τη γνωστική και αντιληπτική ικανότητα του παιδιού, και διεγείρει την κριτική και συνδυαστική σκέψη μέσω του συνδυασμού κινήσεων και ενεργειών. 

Γενικά χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)23 x 23 x 3,3 εκ.
Διαστάσεις Προϊόντος (Μ x Π x Y)22 x 22 x 0,9 εκ.
Ηλικία3+
Αριθμός παικτών1+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Φωτογραφίες