Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

Tooky Toy :: ΞΥΛΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΙΒΩΤΟΣ ΝΩΕ

TH351
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Το ξύλινο παιχνίδι λογικής κιβωτός του Νώε είναι ένα θαυμάσιο παιχνίδι λογικής που ταυτόχρονα διασκεδάζει το παιδί. 

Το σετ αποτελείται από την Κιβωτό, μία καμηλοπάρδαλη, έναν ιπποπόταμο, μία αρκούδα, μία ζέβρα, ένα λιοντάρι, έναν κροκόδειλο και τον Νώε. Το ξύλινο παιχνίδι συμπεριλαμβάνει επίσης ένα εικονογραφημένο βιβλιαράκι με 60 διαφορετικούς γρίφους και 4 διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας. 

Ο στόχος του παιχνιδιού για κάθε παίκτη είναι να λύσει τον γρίφο. Κάθε γρίφος, ανάλογα με τον βαθμό δυσκολίας, δίνει τα απαραίτητα στοιχεία στο παιδί ώστε να βρει την λύση του με επιτυχία. Η λύση του γρίφου βρίσκεται σε άλλη σελίδα, ώστε το μικρό σας να επαληθεύει την απόφασή του. Για να έχει λυθεί σωστά ο γρίφος, πρέπει ο παίκτης να έχει προσέξει και αξιολογήσει σωστά όλα τα διαθέσιμα στοιχεία. 

Το παιδί μέσω του ξύλινου παιχνιδιού λογικής κιβωτός Νώε αναπτύσσει τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και τις κοινωνικές δεξιότητές του. Επίσης, καλλιεργεί τις κινητικές δεξιότητες και τον συντονιμό χεριού - ματιών. Επιπλέον, εξασκεί το παιδί στην επίλυση προβλημάτων και την κριτική σκέψη που βασίζεται στη σύνθεση πληροφοριών. Τέλος, η ικανότητα της προσοχής, της παρατηρητικότητας και της εξαγωγής συμπερασμάτων είναι εξίσου απαραίτητα για την ορθή επίλυση των γρίφων. 

 

Γενικά χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)26 x 20 x 6,2 εκ.
Διαστάσεις Προϊόντος (Μ x Π x Y)26 x 20 x 6 εκ.
Ηλικία3+
Αριθμός παικτών1+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Φωτογραφίες
Βίντεο