Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

50/50 Games :: ΙΑΣΟΝΑΣ & ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

505213
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Ο εικοσάχρονος, μονοσάνδαλος Ιάσονας φτάνει στην αγορά της Ιωλκού. Διεκδικεί από τον θείο του Πελία, τον θρόνο που κληρονομικά του ανήκει. Εκείνος τον στέλνει να του φέρει το Χρυσόμαλλο δέρας. Και η περιπέτεια ξεκινά… Ταξίδεψε με τη θαυμαστή Αργώ στη μακρινή Κολχίδα. Συνάντησε τον Φινέα, τον Αιήτη και τη Μήδεια. Πέρνα τις Συμπληγαδες, γλίτωσε από τη Σκύλλα και τη Χάρυβδη, τις Άρπυιες και τον Τάλω! Ζήσε την περιπέτεια με τον Ιάσονα και τους Αργοναύτες του!

Μόλις φτάσεις σε μια περιπέτεια, θα πρέπει να απαντήσεις σωστά σε μια κάρτα ερωτήσεων για να την αποκτήσεις τοποθετώντας το σύμβολό σου. Πρόσεχε όμως! Ο Πελίας και ο Αιήτης δεν είναι τόσο φιλικοί μαζί σου όσο φαίνονται. Σε περιμένουν μεγάλες δυσκολίες για να φτάσεις στον στόχο σου! Απόκτησε όσες περισσότερες περιπέτειες μπορείς και φέρε πίσω το Χρυσόμαλλο δέρας!

Περιεχόμενα

1 ταμπλό

1 ζάρι + φύλλο οδηγιών

40 κάρτες ερωτήσεων

20 κάρτες αποστολών

48 «σύμβολα εμπειρίας»

4 πιόνια με βάσεις

 

Γενικά χαρακτηριστικά
Βάρος0,670 κιλά
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)27x 27x5,3 εκ.
Ηλικία8+
Αριθμός παικτών2-4 παίκτες
Κατεβάστε τις οδηγίες:

greek manual  

Φωτογραφίες