Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

4M Toys - Οικολογική Επιστήμη :: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΤΙ ΟΧΗΜΑ

4M0427
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Μετάτρεψε ένα κουτί σε έξυπνη οικολογική μηχανή! Φτιάξε ένα αγωνιστικό όχημα και δες το να κινείται.  Διάβασε τα ψυχαγωγικά στοιχεία που περιλαμβάνονται στις οδηγίες και μάθε σημαντικές πληροφορίες για την τριβή. 

ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Όταν ανοίγετε τον διακόπτη του οχήματος, δημιουργείται ένα «κύκλωμα», το οποίο συνδέει την μπαταρία με τον ηλεκτρικό κινητήρα που βρίσκεται μέσα στο κιβώτιο ταχυτήτων. Η ηλεκτρική ενέργεια ρέει από την μπαταρία στον κινητήρα και μετατρέπεται σε μία περιστρεφόμενη κινητική δύναμη. Η κινητική δύναμη του άξονα του κινητήρα γυρίζει με πολύ γρήγορη ταχύτητα. Μέσα στο κιβώτιο ταχυτήτων, ο κινητήρας γυρίζει μία ομάδα γραναζιών, τα οποία ελαττώνουν την ταχύτητα και αυξάνουν την ενέργεια της μηχανικής δύναμης του κινητήρα. Ο κύριος άξονας του οχήματος γυρίζει δύο μεγάλους τροχούς, οι οποίοι κάνουν το όχημα να κινηθεί προς τα μπροστά καθώς περιστρέφονται. 

Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά.

6/ΥΠ.-36 ΚΙΒ.

Γενικά χαρακτηριστικά
Βάρος0,290 κιλά
ΣυναρμολόγησηΝαι
Μπαταρίεςαριθμός: 1 - τύπος: AAA
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)16,7 x 21,5 x 5,8 εκ.
Ηλικία5+
Αριθμός παικτών1+
Κατεβάστε τις οδηγίες:

greek manual  

Φωτογραφίες