Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

4M Toys - Μηχανική Ρομποτική :: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ

4M0532
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Αυτός ο υπέροχος ρομποτικός βραχίονας κινείται πάνω κάτω και ανοιγοκλείνει τα σαγόνια του. Τα παιδιά μπορούν να τον καθοδηγήσουν για να πιάσουν, να σηκώσουν και να αφήσουν τα αντικείμενα που επιθυμούν!                                                                                                 

ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Το μοτέρ που παίρνει ενέργεια από τις μπαταρίες, περιστρέφει τα γρανάζια μέσα στον βραχίονα. Το μοτέρ περιστρέφεται αρκετά γρήγορα, ενώ τα γρανάζια ελαττώνουν την ταχύτητα της κίνησης. Πιέζοντας το δεξί κουμπί, ενεργοποιείται ένας διακόπτης που κάνει το μοτέρ να κινείται προς μια κατεύθυνση. Αυτό συμπλέκει μια σειρά γραναζιών που περιστρέφουν τον μεγάλο τροχό έκκεντρου στο πλαίσιο του βραχίονα. Καθώς το έκκεντρο περιστρέφεται, ο πίρος του κινείται πάνω κάτω στην υποδοχή του ώμου.  Αυτό κάνει και τον βραχίονα να κινείται πάνω κάτω. Με την πίεση του αριστερού κουμπιού, αντιστρέφεται η κατεύθυνση προς την οποία περιστρέφεται το μοτέρ. Αυτό συμπλέκει μια διαφορετική σειρά γραναζιών που περιστρέφουν τον μικρό τροχό έκκεντρου στο πλαίσιο του βραχίονα. Καθώς το έκκεντρο περιστρέφεται, ο πίρος του κινείται πάνω κάτω στην υποδοχή του ώμου.Αυτό κάνει και τον βραχίονα να κινείται πάνω κάτω.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: Μέρος Α: Πλαίσιο βραχίονα x1, Μέρος Β: Βάση x1, Μέρος Γ: Βραχίονας λαβίδας x1, Μέρος Δ: Αριστερό τμήμα λαβίδας x1, Μέρος Ε: Δεξί τμήμα λαβίδας x1, Μέρος ΣΤ:  Κάτω κάλυμμα λαβίδας 1, Μέρος Ζ: Άνω κάλυμμα λαβίδας 1, Μέρος Η: Μοτέρ x1, Μέρος Θ: Πλάκα x2, Μέρος Ι: Δεξί τμήμα ώμου x1, Μέρος Κ: Αριστερό τμήμα ώμου x1, Μέρος Λ: Κάλυμμα μοτέρ x1, Μέρος Μ: Κάλυμμα μπαταρίας, Μέρος Ν: Χειρολαβή x1, Μέρος Ξ: Κάλυμμα λαβίδας x1, Μέρος Ο: Καπάκι ακροδέκτη x2, Μέρος Π: Βίδες x10.

Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. 

6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

Γενικά χαρακτηριστικά
Βάρος0,295 κιλά
ΣυναρμολόγησηΝαι
Μπαταρίεςαριθμός: 2 - τύπος: AAA
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)20,6 x 27,6 x 6,1 εκ.
Ηλικία8+
Αριθμός παικτών1+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Φωτογραφίες
Βίντεο