Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

4M Toys - Μηχανική Ρομποτική :: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΔΑΓΚΑΝΑ ΧΤΑΠΟΔΙ

4M0557
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Θα εκπλαγείτε από αυτή τη βιονική ρομποτική δαγκάνα! Διαθέτει εύκαμπτη σχεδίαση και μπορεί να σηκώνει όλα τα είδη των αντικειμένων.

ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
Κρατήστε τη λαβή στην παλάμη σας και τραβήξτε απαλά τη σκανδάλη με τα δάχτυλά σας. Οι βραχίονες θα κλείσουν μαζί σαν τα πλοκάμια ενός χταποδιού! Προσπαθήστε να σηκώσετε πολλά διαφορετικά αντικείμενα από το σπίτι σας. Δοκιμάστε μικρά αντικείμενα, μεγάλα αντικείμενα, αντικείμενα με διαφορετικά σχήματα όπως μικρές μπάλες, μικρά μήλα, άδεια κουτάκια και κύβους, σταθερά αντικείμενα και μαλακά ευαίσθητα αντικείμενα.

Για να αποφύγετε την υπερφόρτωση της λαβίδας να προσέχετε ώστε να μην πιάσετε αντικείμενα μεγάλου βάρους. Αποθηκεύστε τη Ρομποτική Δαγκάνα Χταπόδι σε μια επίπεδη επιφάνεια όταν δεν χρησιμοποιείται για να διατηρήσετε το σχήμα των βραχιόνων της λαβής άθικτο.

Όταν πατάς τη σκανδάλη, το κάλυμμα τραβά τους εσωτερικούς βραχίονες της λαβής. Επειδή οι εξωτερικοί βραχίονες συγκρατούνται από το κέντρο του τροχού, οι βραχίονες λυγίζουν προς τα μέσα, κάνοντας τους να κινηθούν μαζί για να συγκρατήσουν ένα αντικείμενο. Οι λαβές λειτουργούν σαν ελατήρια, οπότε, όταν απελευθερωθεί η σκανδάλη, θέλουν να επιστρέψουν στο αρχικό τους σχήμα. Με τον τρόπο αυτό, ανοίγει η δαγκάνα και απελευθερώνεται το αντικείμενο.

Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά.

Διαστάσεις: 24 x 22 x 6εκ.

6/ΥΠ. – 24/ΚΙΒ.

Γενικά χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)24 x 22 x 6 εκ.
Ηλικία5+
Αριθμός παικτών1+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Κατεβάστε τις οδηγίες:

greek manual  

Φωτογραφίες
Βίντεο