Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

Tooky Toy :: ΞΥΛΙΝΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

TH912
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Η ξύλινη πυραμίδα δραστηριοτήτων είναι ένα διαχρονικό, κλασικό παιχνίδι εκμάθησης των παιδιών βρεφικής ηλικίας. Μέσω αυτού του παιχνιδιού τα μικρά παιδιά μαθαίνουν τα σχήματα, τα χρώματα, τα ζωάκια, τους αριθμούς, και αναπτύσσουν την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων και τη λογική σκέψη.

Το παιχνίδι αποτελείται από μια ξύλινη πυραμίδα, το οποίο σε κάθε πλευρά προσφέρει διαφορετικές δραστηριότητες. Η μία πλευρά έχει ελικοειδείς διαδρομές με σχέδια από τη φύση και κινούμενα στοιχεία με σχέδια μέλισσας και πασχαλίτσας.  Άλλη πλευρά έχει σχέδια με λουλούδια όπου τα άνθη κινούνται. Σε μια τρίτη πλευρά υπάρχουν ανοίγματα για να τοποθετούνται διαφορετικά σφηνώματα - σχήματα εντός του τριγώνου. Επιπλέον, μια πλευρά διαθέτει δύο μικρά αριθμητήρια με 5 χάντρες διαφορετικού χρώματος το καθένα. Τέλος, η μια πλευρά είναι ελεύθερη για χρήση με βάση τη φαντασία των μικρών φίλων μας και για να αφαιρούνται τα σφηνώματα από το εσωτερικό του τριγώνου.

Η ξύλινη πυραμίδα δραστηριοτήτων βοηθάει το παιδί να μάθει τα χρώματα, τα σχήματα, τα ζωάκια, τους αριθμούς, οτιδήποτε απεικονίζεται ή μπορεί να προκύψει από τη χρήση της πυραμίδας. Αναπτύσσει την κριτική και λογική ικανότητά του, καθώς κάθε σφήνωμα αντιστοιχεί μόνο σε ένα άνοιγμα. Επίσης, το παιδί αποκτά καλύτερο έλεγχο των λεπτών κινητικών δεξιοτήτων του, και αναπτύσσει την παρατηρητικότητα του και την αριθμητική σκέψη. Τα έντονα χρώματα, τα σχήματα και τα ζωάκια, οι πολλαπλές δραστηριότητες έλκουν την προσοχή του παιδιού και διατηρούν το ενδιαφέρον του για ώρα.

Το παιχνίδι αποτελείται από 4 τεμάχια και είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας άνω των 12 μηνών. 

Γενικά χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)19 x 14,7 x 17 εκ.
Διαστάσεις Προϊόντος (Μ x Π x Y)18,5 x 14 x 16 εκ.
Ηλικία1+
Αριθμός παικτών1+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Φωτογραφίες
Βίντεο