Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

Tooky Toy :: ΞΥΛΙΝΟ ΠΑΖΛ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΦΑΡΜΑ

TH623
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Το Ξύλινο Παζλ Πολλαπλών Επιπέδων Φάρμα περιέχει 7 διαφορετικά τεμάχια. Στη βάση του παιχνιδιού το παιδί καλείται να τοποθετήσει τα διαφορετικά κομμάτια του παζλ μεμονωμένα ή όλα μαζί στη θέση τους. 

Τα κομμάτια του παζλ απεικονίζουν ζωάκια της φάρμας: ένα κουνελάκι, μια κότα, ένα γουρούνι, ένα άλογο, μια αγελάδα, ένα πρόβατο. Το σετ περιμβάνει μία βάση που διαθέτει εσοχές για να κατασκευάσουν τα παιδιά το παζλ ακολουθώντας το γραμμικό σχέδιο των ζώων.

Δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά να ταιριάξουν τα ξύλινα κομμάτια τοποθετώντας τα ανά επίπεδο στο σχέδιο για να ολοκληρώσουν το παζλ. Οι εσοχές εμποδίζουν τα ξύλινα κομμάτια από το να γλιστρούν κι έτσι τα μικρά παιδικά χεράκια μπορούν αναπτύσσουν τις κινητικές ικανότητές τους με ευκολία. 

Το παζλ προορίζεται για παιδιά 12 μηνών και άνω τα οποία έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με παιχνίδια που περιλαμβάνουν τη χρήση της παλάμης και των δακτύλων γύρω από ένα αντικείμενο. 

Μέσω του Ξύλινου Παζλ Πολλαπλών Επιπέδων Φάρμα αναπτύσσεται σταδιακά η ικανότητα συντονισμού των χεριών, των χεριών και των ματιών. Παράλληλα, εξασκούνται η μνημονική ικανότητα και η παρατηρητικότητα του παιδιού. Τέλος, αναπτύσσονται οι κινητικές δεξιότητές του, καθώς έρχεται σε επαφή με παιχνίδια που απαιτούν μετακίνηση αντικειμένων.

Γενικά χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)17 x 17 x 1,4 εκ.
Διαστάσεις Προϊόντος (Μ x Π x Y)17 x 17 x 1,4 εκ.
Ηλικία1+
Αριθμός παικτών1+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Φωτογραφίες