Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

50/50 Games & Toys :: JIGGLY PETS ΜΑΛΛΙΑΡΟΖΩΑΚΙΑ TAN-TAN ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ

JP008R
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Γνώρισε τον χορευταρά Tan Tan από τη σειρά Μαλλιαροζωάκια Jiggly Pets!

Ο πιο απίθανος ουρακοτάγκος που κουνάει το σώμα και τα χέρια του στον ρυθμό της μουσικής. Έχει σούπερ μαλακά μαλλιά με ελαστικότητα και τραγουδάει 3 διαφορετικά τραγούδια. Χόρεψε και τραγούδησε μαζί του και γίνε η ψυχή του πάρτι. Θα σε καταπλήξει με τις σούπερ χορευτικές φιγούρες του και τον τρόπο που κουνιέται στον ρυθμό. Φόρεσε τα σούπερ funky γυαλιά σου και το πάρτι ξεκινάει!

Μέσω των παιχνιδιών της σειράς Μαλλιαροζωάκια Jiggly Pets, καλλιεργείται το δημιουργικό παιχνίδι που ενεργοποιεί τη φαντασία του παιδιού και του δίνει τη δυνατότητα να εκφραστεί και να αναπτύξει τις δεξιότητές του κινητικές, διαπροσωπικές, κοινωνικές, κ.α. Τα παιδιά χρειάζονται ενθάρρυνση για να παίξουν και να σκέφτονται δημιουργικά, έτσι παρέχοντάς τους τη δυνατότητα συμμετοχής σε δημιουργικά παιχνίδια, τα ωθούμε στο να παράγουν νέες ιδέες.

Διατίθεται σε πορτοκαλί χρώμα.

Περιλαμβάνονται μπαταρίες.

Τύπος μπαταριών 3 x 1,5 V AA (LR6) 

 

*Το παιχνίδι είναι ρυθμισμένο στη λειτουργία TRY για δοκιμαστικό σκοπό.

Προκειμένου να ενεργοποιήσετε την κανονική λειτουργία, αντικαταστήστε τις μπαταρίες που περιέχονται με καινούριες αλκαλικές μπαταρίες ίδιου τύπου και μετακινήστε τον διακόπτη από τη θέση TRY στη θέση ON.  

Γενικά χαρακτηριστικά
Βάρος1,180 κιλά
Μπαταρίεςαριθμός: 3 - τύπος: AA
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)31 x 16,5 x 30 εκ.
Διαστάσεις Προϊόντος (Μ x Π x Y)27 x 18 x 25 εκ.
Ηλικία4+
Αριθμός παικτών1+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Φωτογραφίες
Βίντεο