Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία
Koutropoulos
Είσοδος | ΕγγραφήVideo GalleryΕπικοινωνία

4M Toys :: ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟΥ ΠΕΙΡΑΤΗ

4M0636
 
  • Πού μπορείτε να μας βρείτε

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, παρακαλούμε, συμπληρώστε τον ταχυδρομικό κώδικα που σας ενδιαφέρει και ένα e-mail για να σας στείλουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

     

Ανακάλυψε τον φωσφορούχο σκελετό ενός πειρατή και δες τον να ζωντανεύει, να περιστρέφεται και να χορεύει όταν ανακαλύπτει το σεντούκι με τον θησαυρό. Ένα διασκεδαστικό επιστημονικό παιχνίδι! 

Όλοι οι μαγνήτες διαθέτουν έναν βόρειο πόλο και έναν νότιο πόλο. Όταν ένας μαγνήτης πλησιάζει έναν άλλον, οι αντίθετοι πόλοι (βόρειος και νότιος) έλκουν ο ένας τον άλλον και οι ίδιοι πόλοι (βόρειος και βόρειος ή νότιος και νότιος) απωθούν ο ένας τον άλλον. Η μαύρη στρογγυλή βάση του πειρατή περιέχει έναν στρογγυλό μαγνήτη και υπάρχει άλλος ένας κρυφός μαγνήτης μέσα στο σεντούκι θησαυρού. Και οι δύο μαγνήτες είναι έτσι τοποθετημένοι ώστε οι ίδιοι πόλοι να βλέπουν ο ένας προς τον άλλον. Όταν ο πειρατής και το κουτί θησαυρού έρθουν κοντά οι μαγνήτες απωθούνται με αποτέλεσμα να ωθείται ο πειρατής και να περιστρέφεται. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 

Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά.

Γενικά χαρακτηριστικά
Βάρος0,57 κιλά
ΣυναρμολόγησηΌχι
Διαστάσεις Συσκευασίας (Μ x Π x Y)16,7 x 21,5 x 5,8 εκ.
Ηλικία5+
Αριθμός παικτών1+
Χώρα προέλευσηςΚΙΝΑ
Κατεβάστε τις οδηγίες:

greek manual